Danes, 20. marca 2024, smo na prvi pomladni dan našo novo (začasno) pot do vrtca nekoliko polepšali in zato pripravili razstavo čudovitih tabel, ki so jih z akrilnimi barvami poslikali naši najmlajši ustvarjalci iz vseh sedmih skupin. Otroci so naslikali poljubne pomladne motive in tako so nastali čudoviti končni izdelki.

Otvoritev vsake razstave poteka ob kulturnem programu, ki smo ga pripravili tudi mi, seveda na aktualno temo gradnje našega vrtca.

Vsak dan z velikim veseljem opazujemo in občudujemo napredek tega velikega projekta, po skupinah izvajamo tematske sklope na temo gradnja vrtca in tudi nasploh imamo veliko dejavnosti vezanih na to tako pomembno pridobitev za naše otroke in njihove starše, zaposlene ter vse druge občane. Otroci so zelo lepo povedali recitacijo pisateljice Nine Hrovat z naslovom Gradnja ter ob spremljavi kitare veselo zapeli pesem Mi se imamo radi.

Sledil je ogled pomladne razstave, ob kateri smo se vsi, »majhni in veliki«, hkrati še zahvalili gostom, da ves čas zelo zavzeto in odgovorno skrbijo za to, da gradnja našega vrtca poteka tako kot mora. Gostom smo podarili tudi pikapolonice, saj je danes mednarodni dan sreče – z željo, naj nas sreča in veselje še naprej spremljata na vseh vrtčevskih poteh, še zlasti pa na poti gradnje novega vrtca.

 

Andreja Majcen, pomočnica ravnatelja v vrtcu