Spoštovani starši!

Za naslednji teden, v času od 16. 11. 2020 do 20. 11. 2020 spremenjenih navodil in usmeritev za delo s strani MIZŠ še nismo prejeli. Predvidevamo, da bodo vladni ukrepi za omejevanje širjenja novega koronavirusa podaljšani. Tako bo vrtec deloval pod enakimi pogoji kot do sedaj. V kolikor bi prišlo do kakršnih koli sprememb, vas bomo o tem takoj obvestili.

Prosimo, da tisti starši, ki ste zaposleni in varstva za otroke ne morete zagotoviti na drug način ter zato res potrebujete NUJNO varstvo v času od 16. 11. 2020 do 20. 11. 2020, to čim prej oz. do petka, 13. 11. 2020, do 14. ure sporočite na e- naslov: starsi.vrtec-soncek@guest.arnes.si

Prosimo vas, da dosledno upoštevate navedene roke glede predhodne prijave otrok in navodila, ki jih prejemate tudi po e-pošti, saj je le-to nujno za pravočasno in ustrezno organizacijo dela v vrtcu, ki je odvisna predvsem od števila prijavljenih otrok.

Brez predhodne prijave, otrok v vrtec ne bomo mogli sprejeti.

Za sprejem otroka v vrtec je potrebna izjava staršev da je otrok zdrav in da v obdobju zadnjih 10 dni ni bil v stiku z okuženo osebo.

Izjava staršev

Sklep Občine Sv. Jurij ob Ščavnici

Zahvaljujemo se vam za strpnost in razumevanje!

Prijazen pozdrav – z željo, da ostanete zdravi!

Vodstvo vrtca Sonček