V vrtcu Sonček smo sprejeli protokole ravnanj vseh udeležencev vrtca v času posebnih razmer (Covid-19). V nadaljevanju so priloge z dodanimi navodili, ki so striktno povezana z vami in vašimi otroki ter so v skladu s higienskimi priporočili za izvajanje predšolske vzgoje na lokaciji vrtca Sonček  in lokaciji OŠ.

Protokol vrtec Sonček

Protokol vrtec v šoli

Prosimo, da pred vključitvijo otroka v vrtec  preberete protokole ravnanj in se seznanite z vsemi potrebnimi navodili in le-te ob prihodu in odhodu otroka v vrtec upoštevate. Še posebej bodite pozorni na navodila ob sprejemanju in oddajanju otroka v vrtec. Prihod v vrtec je najpozneje do 8.00 ure.

Ker gre za izredne razmere vas prosimo za strpnost in razumevanje, v upanju, da se situacija v državi čimprej normalizira in se bo življenje v vrtcu lahko vrnilo v običajne tirnice. Zdravje je trenutno  verjetno  najpomembnejša vrednota vseh nas, zato v vrtec pripeljite samo zdrave otroke.  Ne pozabite na Izjavo  staršev ob vključitvi otrok v vrtec, ki jo morate oddati prvi dan vključitve otroka v vrtec, saj drugače otroka ne bomo mogli sprejeti v vrtec.

Le tako bomo lahko v vrtcu uspešno delovali in se držali vseh potrebnih omejitev in smernic.

Do konca šolskega leta odpadejo vse prireditve in druženja (prireditve in druženja v oddelkih, skupna zaključna prireditev vrtca…), ki so bile predvidene za izvedbo v letnem načrtu vrtca Sonček. Prav tako odpadejo za otroke pred vstopom v šolo aktivnosti v zvezi z Malim sončkom: 4-dnevno prilagajanje na vodo v Biotermah Mala Nedelja ter 3-dnevno bivanje na Sv. Duhu na Ostrem vrhu.

 

Hkrati vas obveščamo, da imamo spremenjen delovni čas vrtca Sonček na obeh lokacijah.

Vrtec je v tem času odprt od 6.00 do 16.00 ure.

 Hvala za razumevanje.

Kolektiv vrtca Sonček