Leto je naokrog in spet je tukaj čas, ko smo medse povabili dedke in babice. Za večino otrok je bilo to druženje prvič, saj še lansko šolsko leto niso obiskovali vrtca. Prvič pa je bilo za vse dedke in babice, da so bili v igralnici svojega vnuka ali vnukice.
V zadnjih dneh smo se trudili in po svojih močeh pomagali pri izdelovanju pozornosti za dedke in babice, kakor tudi vabila. Omesili smo slano testo, ga razvaljali in v njega odtisnili dlan. Ob gnetenju so vsi otroci zelo uživali. Posušeno testo smo pobarvali, posuli z bleščicami in vstavili v škatlico, ki smo jo obložili s krep papirjem. Otroci so povsod pomagali po svojih zmožnostih.
Babicam in dedkom smo pokazali kako poteka naš del dneva. Pozdravili smo se in si zaželeli lep dan. Nato smo se ob glasbi razgibali, zapeli in zaplesali. Vsi otroci so pogumno nastopali, na kar smo najbolj ponosni.
Največja sreča pa je bila za vse, ko so otroci svojim babicam in dedkom nesli darila in jih srčno objeli. Takrat so se marsikatere oči babice in dedka orosile. Sledilo je prijetno druženje ob piškotih in soku ter seveda cartanje in skupna igra. To druženje bo zagotovo vsem ostalo v nepozabnem spominu.

Otroci 2.skupine z Marijo in Leo