V torek, 17. oktobra 2023 smo na ploščadi vrtca slovesno položili temeljni kamen za novogradnjo 5- oddelčnega vrtca s pripadajočimi prostori in povezavo na obstoječi vrtec. Sedaj lahko resnično z optimizmom zremo v prihodnost!

Dogodka so se udeležili: župan občine Sveti Jurij ob Ščavnici, g. Andrej Vrzel in člani občinske uprave, člani občinskega sveta in nadzornega odbora, ravnatelj šole in vrtca, g. Marko Kraner, zaposleni vrtca, predstavniki sveta zavoda OŠ Sveti Jurij ob Ščavnici in predstavniki sveta staršev vrtca in šole, starši otrok, predstavnik izvajalca MAKRO 5 GRADNJE, IZGRADNJE OBJEKTOV D. O. O. g. Igor Hvastja s sodelavci, g. Mitja Žnidarič, direktor podjetja PROGRIN D. O. O., dr. Darjo Felda, minister za vzgojo in izobraževanje je zaradi drugih obveznosti opravičil svojo odsotnost, je pa z nami bil s strani Ministrstva za vzgojo in izobraževanje g. Iztok Žigon, vodja Službe za investicije.

Položitev temeljnega kamna so s čudovitim kulturnim programom popestrili naši najstarejši otroci iz 7. skupine z vzgojiteljicami Dragico Pertoci, Sandro Smeh in Nino Osvald.

Zahvala in čestitke vsem funkcionarjem za sodelovanje pri tej pomembni pridobitvi za naše otroke, njihove starše, zaposlene in celotno lokalno skupnost. Vsem skupaj smo hvaležni za strpnost, razumevanje in podporo; za vztrajnost in iskanje rešitev.

 

»Srečno rasti novi 5 – oddelčni vrtec Sonček!«

Andreja Majcen, pomočnica ravnatelja v vrtcu

Vabljeni k ogledu fotografij!

Avtor fotografij: Ludvik Kramberger.