Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da smo s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport prejeli obvestilo, da je vlada RS sprejela nov odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, s katerim se v nekaterih statističnih regijah, tudi v Pomurski, s torkom, 26. 1. 2021, znova odpirajo vrtci v polnem delovanju.

Za optimalno organizacijo dela in sledenje navodilom, ki smo jih prejeli s strani MIZŠ in NIJZ, vas naprošamo, da nam na e-naslov:

starsi.vrtec-soncek@guest.arnes.si

s podpisano izjavo Prisotnost otrok v času širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2 do ponedeljka, 25. 1. 2021, do 8. ure sporočite, ali bo vaš otrok s torkom, 26. 1. 2021 ponovno vključen v vrtec.  V kolikor nam podpisane izjave ne morete posredovati po elektronski pošti, nam prisotnost otroka in čas prihoda/odhoda iz vrtca sporočite kot odgovor na prejeto elektronsko pošto, izjavo pa boste izpolnili ob prihodu otroka v vrtec.

V kolikor vašega odgovora oziroma prijave otroka ne bomo prejeli, se smatra, da otrok do nadaljnjega ne bo obiskoval vrtca. Po zagotovilih MIZŠ bodo tisti starši, ki otrok v času epidemije ne bodo pripeljali v vrtec, upravičeni do oprostitve plačila vrtca.

Ponovno opozarjamo, da v vrtec vstopajo izključno zdravi otroci, starši in zaposleni pod že obstoječem protokolu.

V ponedeljek, 25. 1. 2021 bo organizirano le NUJNO varstvo za otroke staršev, ki so jih za ta dan prijavili že 15. 1. 2021.

 

Veselimo se ponovnega odprtja vrtca in srečanja z vami! Verjamemo, da bomo z odgovornim odnosom in s skupnimi močmi poskrbeli za zdravo ter varno okolje vseh, ki soustvarjamo delo in življenje v našem vrtcu.

 

S prijaznimi pozdravi!

Vodstvo vrtca Sonček