Spoštovani starši!

Vladni ukrepi za omejevanje širjenja novega koronavirusa so še zaenkrat v veljavi.

Po sklepu župana občine Sv. Jurij ob Ščavnici z dne, 23. 10. 2020 (Sklep Občine Sv. Jurij ob Ščavnici) se v vrtcu Sonček organizira varstvo otrok samo za nujne primere oz. samo za otroke tistih staršev, ki morajo nujno hoditi na delo.

Še naprej – vse do preklica se v vrtcu Sonček organizira delovanje vrtca v zmanjšanem obsegu, saj se bo le na ta način zagotovilo čim manjše združevanje otrok in varni pogoji za vse udeležence vrtca. Pri organizaciji in izvajanju nujnega varstva otrok je potrebno upoštevati trenutno epidemiološko stanje in priporočila za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-COv-2, ki jih je izdal Nacionalni inštitut za javno zdravje. Starši otrok, katerih vrtca ne bodo obiskovali, so v tem obdobju oproščeni plačila vrtca.

Tisti starši, ki res nujno potrebujete varstvo za otroke v času od 7. 12. 2020 to čim prej sporočite na e- naslov: starsi.vrtec-soncek@guest.arnes.si

Brez predhodne prijave, otrok v vrtec ne bomo mogli sprejeti.

 

Za sprejem otroka v vrtec je potrebna izpolnjena izjava, da je otrok zdrav in da v obdobju zadnjih 10 dni ni bil v stiku z okuženo osebo.

Izpolnjena izjava

Za kakršno koli informacijo smo vam na voljo na e- naslovu:

starsi.vrtec-soncek@guest.arnes.si

Prijazen pozdrav, ostanite zdravi!

Andreja Majcen, pomočnica ravnatelja v vrtcu